Κατάλογος| Πολιτική επιστροφών, ανταλλαγής και επιστροφής χρημάτων

Πολιτική επιστροφών, ανταλλαγής και επιστροφής χρημάτων

Δεχόμαστε ευχαρίστως επιστροφές για επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την ημερομηνία του αρχικού τιμολογίου από πελάτες που αγόρασαν τα προϊόντα τους από αυτόν τον ιστότοπο. Η ικανοποίησή σας είναι προτεραιότητά μας και ελπίζουμε ότι η παραγγελία σας ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας.


Όταν παραλαμβάνετε το προϊόν σας , σας ζητάμε να το φροντίζετε εύλογα, δοκιμάζοντάς το σε μια καθαρή, εσωτερική και κατά προτίμηση με μοκέτα επιφάνεια για να διασφαλίσετε ότι έχετε τη σωστή εφαρμογή. Θεωρούμε ότι η «εύλογη προσοχή» περιλαμβάνει ότι τα αγαθά δεν έχουν υποστεί ζημιά, πλυθεί, αλλοιωθεί ή υπερβολικά φθαρεί. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε τα αγαθά για τα οποία δεν έχετε φροντίσει εύλογα.


Λάβετε υπόψη ότι θα σας ζητηθεί να κανονίσετε και να πληρώσετε για την επιστροφή των αγαθών σε εμάς (εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού αντικειμένου). Επιστρέφουμε μόνο την αξία των αγαθών. Επιτρέψτε 5 έως 15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των αγαθών για την επεξεργασία της επιστροφής σας. Όλες οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται με την ίδια μορφή με την αρχική πληρωμή.

Copyright © 2024 Ninewestgreeceonline.