Κατάλογος| Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Διαθέτει αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες του. Διαβάστε τους ακόλουθους κανόνες που διέπουν τη χρήση του ιστότοπου από εσάς, τους οποίους αποδέχεστε με την πρόσβαση σε αυτόν. Εάν δεν συμφωνείτε, μην το χρησιμοποιήσετε. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε ή να αλλάξουμε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, γι' αυτό συνιστούμε να διαβάζετε αυτήν την ενότητα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΧΡΗΣΗΣ.

Όλο το περιεχόμενο που βλέπετε και ακούτε στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, εικόνων, σχεδίασης ιστότοπου, εικονογραφήσεων, γραφικών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία μας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου προορίζεται για προσωπική, μη εμπορική χρήση των χρηστών αυτού του ιστότοπου. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη, εκτύπωση ή αποθήκευση επιλεγμένων τμημάτων του περιεχομένου που σας παρέχουμε, αλλά υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:


– Ότι η χρήση είναι προσωπική, χωρίς κανένα εμπορικό σκοπό.


– Μην αντιγράφετε ή αναπαράγετε το περιεχόμενο με κανέναν τρόπο.


– Μην τροποποιείτε ή τροποποιείτε με οποιονδήποτε τρόπο κανένα εμπορικό σήμα.


Κανένα δικαίωμα, τίτλος ή συμφέρον σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή υλικό δεν μεταβιβάζεται σε εσάς ως αποτέλεσμα των παραπάνω δραστηριοτήτων.


Έχει πλήρη πνευματική ιδιοκτησία σε οποιοδήποτε περιεχόμενο κατεβάζετε, αναπαράγετε, εκτυπώνετε, αναδιανέμετε ή αποθηκεύετε από αυτόν τον ιστότοπο.


ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ

Εάν ένα προϊόν στον ιστότοπο εμφανιστεί σε εσφαλμένη τιμή λόγω τυπογραφικού λάθους ή σφάλματος συστήματος, θα έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε ή να ακυρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία για τέτοια προϊόντα. Εάν η πιστωτική σας κάρτα έχει ήδη χρεωθεί για την αγορά και η παραγγελία σας ακυρωθεί, θα εκδώσουμε πίστωση στον λογαριασμό της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας για την ακυρωμένη τιμή ή θα αντιστρέψουμε την εν λόγω συναλλαγή.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορούμε να σας παραδώσουμε πληροφορίες, μέσω email, γενικών ειδοποιήσεων στον ιστότοπο ή μέσω γραπτής επικοινωνίας που αποστέλλεται με φυσικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση εγγραφής σας.


ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Απαγορεύεται αυστηρά η παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή του ιστότοπου, μεταξύ άλλων μέσω email και συνομιλίας ή με άσεμνη ή υβριστική γλώσσα.

Απαγορεύεται η πλαστοπροσωπία ή η κλοπή ταυτότητας.

Δεν επιτρέπεται να ανεβάσετε, να διανείμετε ή να δημοσιεύσετε μέσω αυτού του ιστότοπου περιεχόμενο που είναι δυσφημιστικό, συκοφαντικό, άσεμνο, απειλητικό, προσβλητικό για το απόρρητο ή τα δικαιώματα δημοσιότητας, καταχρηστικό, παράνομο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο που μπορεί να συνιστά ή να ενθαρρύνει ποινικό αδίκημα, να παραβιάζει τα δικαιώματα οποιουδήποτε συμβαλλόμενου μέρους ή που μπορεί με άλλο τρόπο να δημιουργήσει αστική ευθύνη ή να παραβιάσει οποιοδήποτε νόμο.

Απαγορεύεται το εμπορικό περιεχόμενο για την προσέλκυση άλλων να γίνουν μέλη ή να γίνουν μέλη οποιασδήποτε άλλης εμπορικής διαδικτυακής υπηρεσίας ή οργανισμού.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά σε αυτόν τον ιστότοπο, θα σας ζητηθεί να δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Πρέπει να δώσετε το πραγματικό σας όνομα, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email, τη διεύθυνση ταχυδρομείου και άλλες πληροφορίες που ζητήσατε όπως υποδεικνύεται. Επιπλέον, πρέπει να δώσετε τον τρόπο πληρωμής και να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ

Μόλις υποβάλετε το αίτημα του προϊόντος και η πληρωμή για τα προϊόντα έχει ληφθεί και επιβεβαιωθεί, θα σταλεί ένα email που θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της παραγγελίας σας και τα στοιχεία της.


Copyright © 2024 Ninewestgreeceonline.